thingthangthong

I onsdags så hade vi kundpass hela dagen, hade en jätte mysko kille som kund.. för de första va han typ över 2 meter lång!!!:o sen så hade han slajmgröna byxor och en limegrön/gul pike tröja:o bruna glasögon, konstiga 'klackskor' och konstig frisyr.. men men jag klippte han fin:)

när skolan va slut åkte jag hem till Niclas, och där skulle han och Martin stor städa.. men de slutade med att jag och martin iaf somnade i soffan å niclas typ duschade.. så kom jossan hem och va väl inte så jätteglad för att dem inte börjat städa! hahaha:) men sen så städade alla dem tre medans jag låg och sooooooooov, jätteskönt! märkte inte ens att dem dammsög och allt, haha! Sen typ åkte vi till tommy, köpte först sushi, mums! där tittade vi på apocalypto, somnade några gåger under filmen men den va säkert jätte bra^^


sen hem tillbaka till älvsjö, somnade gaaaanska fort, sen upp igårmorse, fixade mig lite sen åkte jag till prakikten, där jag hade två stycken riktiga kunder:) wohooo! Alltid så kul att få allt beröm av Bella och Madde där:)
tog mig typ 3 timmar att åka hem för att hela fucking jävla pendeltågsystemet fuckar ur som vanligt?????! :@



Mamma hämtade mig iaf vid stationen för jag mådde inge bra.. ;( åkte hem och chillade.. kmr knappt ihåg vad jag gjorde för allt va bläh.. sen så somnade jag ganska tidigt och vaknade ganska sent idag:) fick typ 13timmars sömn(A) underbaaaaaaaaaart<3

så idag har jag och mamma varit och handlat i typ 2 timmar..
nu ska jag typ göra mig iordning sen så åka till Älvsjö, sen får vi se hur planerna för kvällen blir:)

Vi svävar bland molnen,
vi lever som vi lär!

starstrukkkkk

Juste!! tack Niclas och Martin för märkenamin arm, vi är busted! hahahaha!!

Och en till PS typ.. folk som tjatat mkt om min tattuering senaste tiden, jag gjorde den
den 5:e November 2009, i Märsta, Ancient Art, kostade 1200kr och det gjorde inte ont!

såhär såg den ut första dagen, glansig och väldigt mörk



Nu ser den ut såhär, matt, ljusare och snart ifylld med färg:)


Ser du stjärnan i det blå,
ja den lyser för oss två!

my happy ending

ojojojoj vad mkt sömn man fick.. neeeeeeeeeeej!:D hahah katterna höll mig ju vaken.. -.-
upp tidigt som fan.. halvsprang hela vägen till bussen.

hade samhälle då vi fortsatte den vilda diskussionen, HAHAHAHA så jävla skrattretande:) underbart med 32 tjejer som argumenterar mot varandra och tar de så jävla seriöst
"JA MEN FÖR FJäÄÄäRDJE GÅNGEN SÅ SäGER JAG DeT HÄÄäR!!" hahaha..! ;D

Sen vart de lunch på subway, älskade subway i solen! underbaaart 8) sen blev de frisör lektion, då de börjades med läsning (aka massage för min del, tack sarreh)

sen så kom Disp dit, vårt nya märke.
Hade färglära och produktgenomgång, och jag blev färgmodellen! så hon färgade mitt hår:) kändes väldigt tryggt att ha deras färgtekniker bakom ryggen som sin frisör medans hela klassen tittar på!

hon la i en 12,111 med lite light grey och 9%väte i botten, sen en nyanseringlängderna bestående av lite booster, silver, schampoo och 2,21% väte:) blev askigt och aaaassnyggt! så nu e jag galet blond igen:) (som om jag inte va de innan liksom;))

Sen så fick vi sluta tyyyp, åkte hem, så gick jag till Sushi baren, mötte upp mamma, köpte 30 bitars familjesushi, åkte till centrum, snabbt in där, sen till infra och hämta hennes mobil sen hem och åt:) gaaaaaalet gott med sushi!

Efter de har de bara varit typ desperate houswives, lååånga konversationer på facebook och många skratt åt patetiska personer:) wiie!! livet leker!

                  
        

All of the memories..
so close to me just fade away..

I hope someone can see me

Idag har jag vart i skulään, jag och Ceder åkte fett tidigt och va galet duktiga och köpte lunch (subba ofc) sen så satte vi oss i skolan och gjorde klart en svenska uppgift:)

Sen hade vi samhälle, shiiit vilken grej det blev^^ höll på att garva ihjäl mig! så ah.. :)
Så hade vi idrott, då vi hade ett prov som faktiskt var jätte lätt typ fast man inte hade pluggat(Y)

Åkte hem, fixade lite sen gick jag och mötte Sonja, så klippte jag hennes hår! fyfaaaaaaaan vad snyggt det blev! Och att hon VÅGADE, gjorde värsta snygga undercuten på henne! majgaaaaaad *dreggel*

Sen så har jag bara chillat, är hemma hos min syster nu och passar hennes GALNA katter.. öhm ingen toast på de! skola imorn ere som gäller.. bläh!
ska bli emo!

sötungenva!


Baby, I'll be stuck to you like glue, baby!

silencio

de e såhär tystnaden låter..

I fredags så åkte jag med Anki, Rickard och Pontus till Rotebtro och hämtade upp Niclas där, sen åkte vi snabbt hem till mig så hängde jag klart min tvätt, sen blev vi hämtade igen och åkte hem till Rickard, Anders hade kommit dit då också. Vi typ chillade, snackade, spelade ps3 osv:)
Sen tog jag och Niclas en promenad hem i natten, mysigt =)

Sen på lördagen så gick vi en promenad på dagen, sen fick vi skjuts av mamma till Ulriksdal sen åkte vi till Älvsjö, tog de lugnt innan Martin kom hem, haha han va ju lite rolig då, skrattar för att de e sååå tråkigt


 "One two three Salmiakkiii!!"



Sen så kom Jossan hem också, så åkte vi hem till deras kompis Tommy, där vi såg Avatar i Full HD asså majgaaaaaaaaaadjävla bra:)(Y) lätt 5av5 toasters, sen så ringde Jossan och hade tappat bort sina nycklar så då fick vi åka hem igen så alla kom in:)

Idag har vi också bara chillat, fast de e lätt värt det!! underbart folkski:)<3

Tittat på vampire diaries och guess who, men alla deckade på varandra i soffan typ! hahaha:D
Åkte hem sen, varav att jag precis missade tåget, och märkte då att jag hade superont i foten:S och sen när tåget kommer så kliver Pluto av genom dem dörrarna jag gick in igenom, han blev livrädd när jag typ högg tag i hans arm:D hahahaha!!

Sen hem och träffade Jenny en snabbis:) sen har jag bara tittat på tv och suttit vid datorn:)

Hahaha sköönaste bilden på Martin:D
 

Underbar låt! godnatt folket!


Hold me, tell me everythings okey,
save me!


nu e de fredagsmyyyyyyyyys!

Hejhejhallådagoken!

Idag va de lite knas.. iaf på morgonen.. STRESS! men men kom till skolan, gjorde klart uppgiftensvenskan, åt lunchfoodan.. sushi<3 sen så hade vi Brud&klädsel, då jag ceder och sjögren satt å kollade på typ 3 olika filmer, kollade i tidningar och böcker för att få inspiration.. mktmkt duktiga.. höhö:)

Haha och imorse när jag gick av tåget i Solna så står de värsta långa snygga muskliga snubben på perrongen typ precis där jag gick av.

 han hade vit taaajt t-shirt och höll armarna i kors där även hans skinnjacka hängde, så stog han snett liksom och hade ögonkontakt med mig, sen när jag skulle gå förbivänder han sig så han står mitt framför mig så jag va tvungen att stanna, så tittade han ner på mig och böjde sig över mig:o hahaha!

men jag gick bara runt och fortsatte, varav jag såg i fönstrerna att han hade vänt sig om och tittade på mig, så jag vände mig om å tittadevinkade han till mig! hahaha fett kul:)

Nu snart ska jag typ åka å möta upp Niclas vid stationen, sen typ hem hit å titta på film eller nåt:)
Imorrn kanske de blir rajrajtiirajraj;)

                    
          

                                                                                   Hurry up and save me!
                                                                   Hurry up and save me!                    

tötötö

Igår i skolan hade vi kundpass, gjorde en kort festfrisyr på min docka, hängde mkt med sara och sjögren, sen efter lunchen (SUUUBWAAY) gick jag och mötte Niclas, sen färgade jag och klippte hans hår=) mkt mkt fint!! sist kvar av hela klassen.. hah ovanligt när det gäller mig? ne.. :)

 



Sen ni som vet hela historien typ vet att varken jag eller niclas, och helst inte tillsammans vill stöta på en viss person i Sumpan, så bha hahahah!står hon där vid tunnelbanan med någon, fast vi gick bara förbi, men hade vart jääävligt kul att gå å hälsa=) så jävla typiskt att se henne just när jag är med honom där när jag annars går där några gånger om dagen typ och har aldrig sett henne förut^^ komiskt!

Så åkte vi tillsammans till Älvsjö, tittade på true blood med jossan och pluto, sen kom martin hem också, sen åkte Jossan och Martin till Jossans föräldrar typ och kekade å så, så då va jag själv med Pluto och Niclas!!:o omg^^ haha nee dem e så snälla små pojkipojki :)

Sen kommer jag typ inte ihåg vad vi gjorde så mkt mer.. men ah jag och niclas posade galet assåw.. tehi:)
(klickbara bilder)
                                      

Martin och Niclas följde mig sen till Älvsjö station, och ja de gick ju jäääätteeefort att åka hem... -.-
eller inte! Menmen jag kom hem iaf:D

Sen så idag har jag vart på praktiken:) schamponerade massa hår, åt på GIraff med Sjögren och Sara, mumma;D sen så har jag bara vart hemma typ.. :)

My heart is not lonely or broken..
Is not of ice or of gold..


ajm ajm

ett tag sen va:o sårri

Måndagen bestog av att ligga å 'znooza' i typ en timme med Niclas, mysigt. Sen så pallrade vi oss upp iaf, han följde mig en bit till tåget, sen till skolan å hade tråkig samhälle sen gymmade vi, haahah va asroliga grabbar där=) som tog på mig O,o

Sen vettefan vad jag gjorde på kvällen.. men de va nåt:o

Tisdagen bestog av alldeles för tidigt morgon.. tråkig svenska lektion, håltimme+lunch så de blev Solsta, inget att rekommendera..
Sen hade vi frisör, hahahahah då jag somnade mitt under en film om två olika klippningar och började SNARKA!!!
hahahaa så jävla rätt! 
Sjögren började vissla och Ceder petade på mig så jag vaknade till.. haha alla bara skrattade åt mig! xD

mina booboos


Påvägen hem så ringde min moster å sa "åk tillbaka till solna så fort du kommer! du ska med på studentmiddag!"
jahaa.. sagt å gjort jag va hemma i typ en kvart, hann byta kläder å fixa håret lite snabbt sen skjuts till stationen, sen tåget till ulriksdal, sen åkte jag därifrån med moster, kusin och hennes pappa=)

Åkte till Södermalm "ett ställe" där studentmiddagen var! Jätte fint ställe, och maten var helt okej:)

kul att höra alla tal och tjofadderittanlambo grejerna;D bilder kommer nog sen. så kom jag hem sent fast jag hade bestämt att sova tidigt..

och ja är inte denna bild heeeelt underbar på sara?:)



I can hardly wait,
to leave this place..!

shululuuuue

I fredags i skolan så hände de inte mkt typ innan lunchen, de va massa skoj;D
sen hade vi brud och klädsel, då vi hade prov i trendig fantasi uppsättning, fick MVG - :)

åkte hem typ och eeeh de hände inte mkt förrän jag åkte iväg igen till älvsjö och träffade Niclas, Martin och Jossan =) vi titta lite på Vampire Diaries, aah eller ganska länge :)
Sen skulle jag och Niclas titta på The Slammin Salmon men vi båda däckade typ :D

I lördags så åkte vi in till stan och Niclas spelade Svenska Mästerskapen i CS. Woohoo vi var bästa hejjarklacken jag, Jossan, Martin och pluto =)
Sen så åkte jag direkt hem till Nicklas i Väsby för han fyllde 18, så det va lite partyparty :D
fick sällskap hem av Marcus och Filip blablabla...

Imorse vaknade jag och gick och duschade, chillade galet, var med Jenny och Collo :) Jenny lånade massa kläder av mig som hon ska ha med sig till Spanien, och vi pratade lite typ.

Sen fixade jag mig lite och nu sitter jag här med Martin, Jossan, Pluto och Niclas i Älvsjö :) weeeei, vi tittar på Ballar av stål :D Mysigt värre det skulle vara att ha en sån va ;D



Niclas var tvungen att försöka klättra in i denna fina bil på Willys :)



I smell sex and candy here, mmm...

take it higher

ååh vad jag älskar min systers katter *not* dem håller en bara vaken på nätterna.. menmen gillar att sova i min systers lägenhet:)

Åkte till skolan igår, färgade, gjorde slingor och klippte min mamma, blev bra tillslut och vips såg hon ut att vara 38 igen;) hahha xD

lunchen höll jag på att garva ihjäl mig, eller ah visste fan inte om jag skulle skratta eller gråta!?

hahaha men vem faaaan är så jävla korkad och frågar DAGEN EFTER man gjort slut om man ska fortsätta vara kk?? alltså RAKT UT och RAKT PÅ SAK bokstavligt..

hahahaha
nee fan använd hjärnan människa!!! ååh hahahahaah trodde du de helt ärligt så, så är du fan körd i skallen ^^,

Sen så efter skolan åkte jag till Älvsjö och var med Niclas, sen med Martin&Jossan också :)
Vi typ chillade, lagade och åt mat, såg på film och så(Y)

Idag har jag vart på praktiken, haaatkärring på tåget då!!:o

jag satt innerst vid fönstret, med ena benet över de andra, så fanns de liksom 3 lediga platser, en bredvid mig, en framför å en snett framför..
så väljer hon att sätta sig mitt framför mig och BER MIG att sätta ner mitt ben från de andra så hon också skulle få plats efersom jag inte är ensam om att sitta vid fönstret å få sol på sig..
asssåååååw jag lackar!!!! -.- morr*

praktiken så har jag åkt å handlat massor, haha har gått ut med Maddes lilla sööööööööööööööööta valp:D en chihuahua, asså maaaj gaad vad söööwt! den är bara 10 veckor idag så ååw nutte lix!!

Hemåt gick de fort, blev hämtad vid stationen, åkte å handlade sen hem å lagade vääärsta goda maten:) duktiga jag!

Blev mumsig thaikycklinggryta med nudlar:) älska stark å god mat!!

Nu har jag bara chillat, ska snart ta ett bad tror jag:) sen sova tidigt! ska förbättra min sömn typ awh:)
skola imorrn.. tagga föfan!!


          
                         I'm gonna make you lose your mind!!                            

just escape the m-fucking fate!

hate something
hate the air
hate days
hate the love
hate everything





love something
love the water
love nights
love the hate
love nothing

zzzzzz

Åwh.. vaaarför suger skolan så mycket för?
Igår
hade jag iaf sovmorgon, love på de! Sen hade vi samhälle, och idrott, började med att göra nåt puls-test då vi sprang i 10min först sen kollade man pulsen, woho 150 hade man, vilket de flesta låg på:)

Sen påvägen till bussen köpte jag och Ceder en varsin isglass, den här nya anananananas isglassen, med ananas frukt-kött-bitar i, den va as god! haha en liten kille i en barnvagnbussen som tittade på oss argt för han ville nog smaka ^^

Väl hemma så somnade jag inte! fan första gången2veckor jag inte sovit på dagen/eftermiddagen!!
Sen vart de väl typ.. öh.. kmr inte ihåg vad jag gjorde ens.. (Y)

Idag gick jag upp suuuupeeeer tidigt;( 6:00 sen bussen 7:20.. fyfan ;(
sen hade vi svenska, då de inte hände mkt, sen samhälle.
Lunch på foodan ofc!  ååååh så härligt med soool! :D

Sen på frisör så klippte Ceder mig:)


Hemåt hemåt, hände de nåt? tror inte deeee..

åt nyss, har besök från finland här, vilket jag totalt glömt bort..
Men ska nog åka till min systers lägenhet och sova där:)

Juuuuste!! har börjat få fler å fler kommentarer.. å vissa orkar jag inte ens godkännaför de är idiotiska kommentarer, vissa förstår jag mig bara inte på och folk som skriver anonymt, haha jag kollar ändå up ip-adressen:) tex. ganska många ifrån Gnesta som kommenterar.. ganska kul..? kännger ingen där lix?

Man står kärleken i skuld,
och man lever sen så..

ÅÅÅÅH VI EEEE AIK

gårdagen finns inte ens nånting att säga om.. va hemma hela dagen utom en låång långpromenad med Diva och Biella. Sen satt jag vid datorn, sov, tittade på tv och deppade lite allmänt (Y) go social oh yes!

Idag har jag vart i nya Sollentuna Centrum med min syster, mamma och mormor.
Fick två nya tröjor, en jätte söt svart med blommor och puffärm, en vit sladdrig med text
"Take me to the rodeo" haha ganska cool:)

Sen handlade dem massa saker,  och jag mådde inge bra.. så typ satte mig första tillfället jag fick överallt å allt bha surrade :s

jag fick uuundeerbaaar fruskotWaynes, en stor Chai latte och Scones <3
Vidare hem, deckade på soffan.. ovanligt? vettefan vad som händer med mina sovvanor??

tittade på hockeeeeeeeeeeeyn :D:D:D åååh fyfan vad skönt gnaget!! Tillbaks efter 8säsonger!!! naaaajs!! ;D

Sen har jag vart ute på promenad igen, sen tittat på Wallander med la familia, och typ sånt:)

och nu fick jag ett skrattanfall!!!! hahahahahahaha Munken du vet ju vrf xD hahahhaha
*Andas* mh

nämen ah imorn e de nya tag i skolan.. *yey..zzznark*


Jag är kvar i mitt skal,
i min egna rosa bubbla..

såå jääävla guuuld

Fyfan vad bra! får rysningar i hela kroppen,

ni som inte är dansare..
ni som inte gillar att dansa..
ni vet inte vad budskap är!


kääärleeeek!!!
mååsteeeeeeeee dansaaaaa igen förfaaaan!!!




All I wanna say is that
they don't really care about us..

"¤#"%!!&¤(!!¤"#"!

Vi sopa sopa, golvet med allihopa!
Afriki afriki, gå ner om du känner dig freaky!

VADÅ PERVERS??!

Måste börja med att ställa ett påstående!

Jag ÄR bra på att skämma ut mig!

förvånad? ne inte jag heller.. hahahaha
de va nämnligen så att under bion i den mest romantiska scenen, de va lugn musik, ingen sa nåt i filmen eller i biosalongen tror alla att dem ska ha sexjag viskar väldigt lågt

"dem kmr lätt ha sex, sex sex sex.."

vänder sig Anders mot mig och viskar "Fan vad du är pervers" då 'skriker' jag ut
VADÅ PERVERS?

så att mer än hälften av alla i biosalongen vänder sig mot mig och ASGARVAR hahaha fyfan vilka blickar jag fick och anders och jakob som satt bredvid mig började ju nästan gråta av skratt xD


Aja innan bion blev de att prova kläder, handla lite godis och sånt:)  Jenny shoppade ju loss, haha och de va verkligen varning på att inte tröjan och jackan gick sönder som jakob provade på tjejavdelning...

"iiin-teee-spä--nna--muskl--er-naaa.. såja"

Nåväl bion var bra, 4 av 5 smultron:D (Y)

Idag har jag vart i centrum med Anki och Rickard handlade nya underkläder i rosa, sen hemma hos honom, dem spelade Fifa och andra spel medans jag låg och sov i typ 1-2 timmar!
Åt lite mat där, sen hämtade Jakob mig, hem till mig och bytte kläder, hämtade nycklar osv..

Till min systers lägenhet och så såg vi på film där, typ gänget och jag=)
eller ah.. vi såg på BERT! haha så jävla skön.. sen va de att agera taxi och hämta min syster.. typ fram och tillbaka som fan.. sitter här nu iaf och diggar musik och försöker tänka bort mitt magont:)




Your love is my drug!

bio

hmm.. imorse vaknade man sött:) bredvid en heting och jag va inte ens på mitt vanliga trötthetshumör (A)

Sen under dagen har jag varit med jenny, vi har suttit ute i solen och ätit isglass, sen har vi chillat och snackat och planaret bion till ikväll:)

Ska se på The bounty hunter i Kista ikväll med Jenny, Millan, Anders, Jakob och Simon :)(Y) kommer bli kanoners!



Nu blire duschen, fixa sig sen dra:)

Just hold your breath,
and you will find me!

GRILLKVÄLL aka FIRE IN THE HOLE

hahahaha!!
Igårkvällen så va de ju grillkväll, invigning vid Norrviken (Y)

Jag, Jenny och Collo åkte dit stax efter 8, då satt Browniieh där med två små fjortisar.. hmm men dem kände tydligen Jakob..

En efter en så kom de flesta, även oinbjudna sådana:) men lika trevligt med sällskap, sjukt mysigt va det iaf, grillade marshmallows och hambrugare, mumsmums! Via Jakobs bil drog dem ut fetaste högtalarna och basen och så så vi poppade musik så de ekade över hela sjön!

Sen när jag skulle gå å möta Franc, så kommer polisen.. waah!! de flesta fick typ panik, hahah!

Dem hade tydligen frågat om de va lugnt, om vi drack alkohol men alla satt tysta som musen *blinkblink* sen så kollade dem runt å hittade massa tomma burkar/flaskor men de va ju absolut inte våra! nejnej!!
Och frågade typ hur gamla vi var osv.. menmen dem gick därifrån tillslut (Y)

Sen chillade vi bara och hade allmänt trevligt! :)
Så begav vi oss hem och Franc sov kvar här hos mig, supermys <3

ÄLSKAR bilden! haha från vänster Millan, Jenny (älska minen) Collo sen jag.
hahah Anders fotade och samtidigt sprutar Jakob på massa tändvätska så de blev
FIRE IN THE HOLE!! fyfan vad vi skrattade efteråt!



Smoke AND the water,
waah!

tomt inombords

Om typ en kvart kommer Angelica och Rickard och hämtar mig:)
Tar mig bort härifrån, åker till Täby och ska antagligen sova där också..

Tur att jag har er <3

sakna




Jag ser dig ibland i mitt sagoland,
men det är bara en dröm..


varsågod de e gratis

Igår när min syster hämtade mig så åkte vi till Märsta, shoppade galet på Plantagen xD hahaha fattar inte hur man kan bränna så mkt på blommor.. menmen fick en fin blomma som jag fanimej ska hålla vid liv!!

Sen skjutsade hon hem mig, väl hemmasomnade jag i soffan typ, sen upp å duka sen äta lite mat.
Sen vart de streeeess så fick jag och Jenny springa till bussen.. hahaha 'ovanligt'!!

Åkte hem till Johannes, där vi började titta på en film, sen kom Anders och Sebbe också! vi hann se typ 3/4 av The proposal sen kom Andreas dit som vi skulle skjutsa till Uppsala, så jag, Jenny, Anders och Sebbe fick trääängaaas i baksätet.. fyfan asså..

Haha, stannade vid Donken där Johannes jobbar, så kirrade han massa gratis glass, cheeseburgare till han å hans bror å så:)
Vidare till Uppsala, vi lokaliserade oss så vi skulle hitta hem igen, och så fattade vi verkligen att Uppsala är cyklarnas stad!!

Haha jag underhöll mig själv på ett 'jättekul' sätt.. haha låste in mig själv i bilen
eller låste jag ut alla andra? mohahaha

Vidare hemåt så fick alla ett varsitt säte iaf efersom vi va en pers mindre (Y)


Min nya sjal försvann spårlöst? helt serriberri, den e borta.. :(

Iaf hemma hos Johannes igen så såg vi klart på filmen, stannade där typ 1-1½ timme till, sen åkte vi hemåt igen.
Underbart rolig kväll! haha kan inte direkt förklara men ah:)

Jag ser dig gå där ibland,
bort ifrån mig..

sååååwat

Igår så ehmm.. Fixade jag lite här hemma, fick ta en supersnabb dusch för Franc kom hit, vi pratade och hade lite allmänt mys:)<3

Sen så kom Rickard och hämtade mig, sen blev de hem till honom med lite folk, tittade på hockey matchen.. *morr*

sen så kom Jenny dit också, haha de blev ju party party^^

ISKALLT när vi åkte hem, men fick snålskjuts på ett konstigt sätt till bussen iaf.. ähmm wie
"jobbigt om vi missar sista bussen, springer vi ditåt *pekar* då eller..? HAHAAHA

sen idag så har jag typ, vaknat, åkte direkt till min syster med min mamma, fick lite frullish där, sen hem igen och nu ska jag fixa mig sen åka iväg med min syster igen:)

Hör du dem?
ljuden från drömlandet..

för det var så bara

Hmm.. vad hände igår då? Va med Anki, sen när hon åkte iväg så typ halvsov jag hela kvällen, så sjuk trött jag har blivit på senaste tiden.. men de beror typ på tabletterna jag äter ;/

Sen så tittade jag på Talang och pratade i telefonen resten av kvällen..
Imorse vaknade jag halv tio då min mobil ringde... yeey!!

upp&hoppa, ner och åt lite frukost, fixade mig sen åkte jag iväg med mamma och shoppade, fick lite smink och en ny ansiktskräm:) En sjal och en väska:) taaackaar (a)

Påskägg fick jag självklart också! hmm.. 3par godisluktande strumpor, en chokladkaka, en lakrits påse och så:) (mobilen va typ huvud-påskpresenten).


Så har släkten varit här på påsklunch/middag, varav att jag och min bror fick riktig mat-koma och sov från halv5 till 7 typ:) (Y)mamma smygfotade oss och la upp bild på hennes blogg!!:o

NU kommer Anki och Rickard och hämtar mig, ska iväg hem till Elias tror jag, filmkväll eller nåt FTW!!!

Cause I'm the best!
Fuck you!!


lägg dig ner

Jahaja, jag fick två veckors påsklov kan man säga.. Va ju hemma hela denna vecka, och nu börjar påsklovet=)
Wohooo!!


Igår gjorde jag typ ingenting, mådde inge brachillade bara.

Idag väckte min mamma mig ganska tidigt för att säga att hon och pappa skulle åka iväg nu och kommer hem ikväll någongång typ.. så om typ 2timmar kommer Angelica hit:)<3

Innan de ska jag bara duscha, fixa mig, städa lite och äta någonslags frukost..






No I don't care,
so just go..!


RSS 2.0