livet är uppenbart, jag vill inte vara här!

långtråkig dag idag... har inte gjort något annat än att chilla, handlat, fira morsdag lite å så, är mest arg och riktigt förbannad! Orkar typ ingenting..

att folk ska ha så jääävla svårt att fatta, man undrar ju hur många killar som har hjärnceller egentligen?

du

du har verkligen inte förtjänat alla mina timmar.. inte ens en sekund.
Lögner är det värsta jag vet!
du har inte förtjänat ett enda snällt ord av mig..
Du sviker mig om och om igen!
men du förtjänar att höra hur jävla dålig du är!

när men väl tror att man kan lita på en person så är det för bra för att vara sant..
med två liv på nacken kan du leva gott ditt äckel!

Du ger dig inte utan plågar mig långsamt..
tyvärr men du finns inte längre för mig! raderad överallt!
Finner inte fler ord för dig, och kom fan aldrig tillbaka och säg att du älskar mig
för du känner inte mig, du är psykiskt stöööööörd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



sök hjälp!

mjauuw jag är prinsessan och bäst i världen baby!!

hmm lite segt bloggande.. Åkte iaf till praktiken i torsdags och de va ingen där, så fick vänta ett tag men ändå:)

Va där en timme kanske sen åkte jag och mötte Bella (min handledare som för övrigt vann SM silver i Kick-boxning i helgen) vid hötorget så gick vi till östermalmstorg och handlade lite, haha sen inne på Stockhome eller vad det heter så köpte Bella en jättefin glasburk som hon ska ha sina kaffepatroner i, och de roliga va ju att hon raggade han i kassan och han raggade tillbaka:D CAAATCHIING!!

Sen förbi HÄR och handlade färg och slingpapper, sen köpte med lunch påvägen tillbax och sen till salongen, hon klippte mig sen hände inte så mkt men tiden gick fort och så hade jag min kund kl17.00, han va hyfsat långhårig och jag klippte de i samma frisyr men kortare bara, han ska ta studenten på tisdag så han ville va snygg! hahaha meeeeeeen de roliga va ju att han somnade!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! XD hahahaha så jävla klockren:)

åkte till Solna, blev hämtad av Moster, till min syster, fira henne och tjo och tjim! Grattis syster:)


Vi rider kamelen Thomas i Tunisien;D

Idag har vi först varit på Nordiska museet och de va låååååååångtråkigt och jag höll på att somna..
hade sen Brud&klädsel då jag gjorde............... INGENTING! hahaha flumma bara runt och hade ingen motivation till något:P GO Blondiieh lix!

Hem och grilla och åt gooood mat, iväg till Norrviken med aaaaaaaaaallt folk, så jävla kul kväll vi har haft! FLIPPA BHA NU KHÖÖÖÖR VII!!

vilka som va där va typ Jag, Anki, Millan, Johanna, Jenny, AK, Jossan, några random bruds 4 st typ, Linus, Anders, Johannes, Simon, Jakob, Collo, Pontus, Robban, Häggblad, Chanel, Tobbe, Gunnar och en massa som jag inte vet namnet på^^

Bilder kommer så fort jag fått några! Vi har grillat, sjungit allsång, dansat, snackat skit och pumpat musik:)
Hade fan tur med vädret, kom typ 5 droppar regn i 10 sekunder sen resten braaa väder, så 5av5toasters på denna kväll:DDDD

Blev hemskjutsad av Jakob, sitter nu hos min syster själv.. med hennes galna katt Cesar, ska till praktiken imorrn och skriva lite papper till skolan sen får vi se vad som händer:)

Vilket ass! vilket ass! vilket ass!

uuuuuh

Asså är fan fortfarande förkyld!! vadfanärgrejen??!

igår så började vi sent i skolan, men jag och ceder åkte tidigare och kekade på Max:) sen hade vi frisör och egenhårvård!:) då slingade vi hennes hår med blekning och sen la i en nyansering, och vi blev utkörda från salongen innan vi va klara så hon fick va lite orange i topparna.. haha åkte även hem med en handduk på huvudet och en hårborste;) jävla baxare assåw..

Kom hem ganska sent, åt middag, tittade på DH och chillade, somnade sent som vanligt..

upp imorse.. försov mig för ovanlighetensskull, kom till skolan och så började vi med att fixa klart Ceders hår så nu är hon fett snygg efter en ny nyansering i 8N :)
sen mötte jag upp Millan och permanentade henne, så kom Simonsnabb-klippte jag honom också:)
 
Åkte till Älvsjö, mötte upp Niclas, åkte till Farsta och mötte Micke sen så gick vi till Ågestabron igen och dem badade:) bilder kommer sen;)

åkte tillbaka till Älvsjö och sitter här nu och kollar värsta sajkoprogrammet på tv med Jossan för Niclas sover och Martin sitter och spelar:P

Du spottade på mitt hjärta,
men jag förlät alltid..

idag idag e en annan dag idag

jaaa... asså jag smsade mamma idag när vi fick veta att vi inte skulle ha nån samhälle, och hon tyckte att jag skulle åka hem eftersom jag ändå är sjuk så kunde skippa idrotten.. men jag stannade kvar ändå för att var duktig flicka och få närvaro..................

MEN FUCK YOU OCH DIN MOPPE LÄN!!

så gick jag och Ceder dit, första 5 minuterna händer väl de bara som händer mig, storsatsARN liksom, failar, ajajajajaj mitt huvud, min axel&armbåge men mest mitt jävla knä! höll på att svimma, så bha poff..
så han som var vår tränare säger att jag ska sätta mig upp, och säger att 'de här kommer kännas lite obehagligt' så smäller han till med handflatan i ryggen på mig så jag trodde jag skulle spy rakt ut men började gråta istället.. fick gå ut därifrån och lägga mig i en soffa, benen högt så man får blod i huvudet..

blablabla har just nu typ ondare i knäet och min näsa är fett öm.. vettefan om Niclas har pussat sönder den i helgen eller om de va för att den fick sig en smäll^^ haha skämt-o-sido men fuck mitt knä! uuuh..

åkte hem iaf och åt typ på en gång, fisk och potatis.. tog sen en dusch och sen ett vaaaarmt vanilj-skum-bad på de!! så jäävla underbart! har smörjt in mitt knä och pysslat om mig själv lite:) mysigt de liksom;D repeater en låt också gaaaaaaah kommer ha den hela dagen imorgon på hjärnan med asså..



Livet kan vara svårt,
men det går om man kämpar på!

söööndaaaaaagh

Jasåvadehärmedattgåupptidigtockså.. gick upp vid 8 på morgonen och raka vägen in i duschen, vi klädde på oss och fixade lite innan vi åkte in till stan, haha Martin är såååå duktig på att köra bil när det regnar ute och han vill styla i en rondell:) hahaha!

Odenplan tävlade iaf Niclas i CS igen:) de e fan kul att titta på!:O haha och lite kul när alla där inne skriker typ KOM IGEN NU BOYS!! när dem spelar och så, blir lite pepp liksom(Y)

 



hem igen vid 1tiden typ, så åkte Martin och Niclas iväg till Farsta och Vidja och hjälpte nån med nåns bil och massa grejs.. då jag och jossan satt och degade i soffan och snackade i typ 2-3 timmar sen sov jag lite också så kom grabbsen hem igen, så handlade vi middag.

Vi hyrde film också, haha jag gick med på att hyra en skräckfilm!!!!!! och så hyrde vi den säääääääämsta i hela världen! shit vilken B-film! hyr aldrig Castle freak. tror den hette så iaf, vi såg inte ens klart på den^^ somnade istället som stockar för att samla krafter inför en arbets och skoldag;)

Yes, I belive in this!

lööööööööööööööööördag

Vaknade i lördags och segade oss ett tag, gick till Vivo och handlade lite lunch typ, jag och Jossan satt ute på en gräsmatta och åt våran lunch medans Niclas duschade:)  när vi kom tillbaka in i lägenheten så hade han satt högtalarna från datorn till hallen och badrumsdörren öppen, så han hörde inte att vi kom in, så jag gick in i badrummet och "skrämde" honom, haha synd att han inte blev räddare men ah.. :)

Så åkte vi till Farsta, och mötte upp Micke, sen vidare till Ågestabron för dem skulle bada och hoppa ifrån bron, (video finns på facebook)

Hade en lååång mysig och rolig stund där! Haha Niclas barndomskompis Viktor kom med sin bil när vi nästan precis var framme, ser att Niclas går där, typ tvärnitar och vänder fast de kommer andra bilar sen bha stannar och de e typ 4-5 bilar bakom å vevar ner rutan och börjar snacka med oss! hahaha sköning, sen åkte han iväg å vände igen och parkerade sen kom och va med oss:)

Schteekarna liksom;)


bend over biiiatch!


Haha vad fint Viktor!!;)


Micke Niclas Jag



Alla fyra, om ni nu ser mig bakom Niclas ölmage *host* menade ölburk(a) *blinkblink*



Sen åkte vi till Trångsund, på East Festival! en rock festival typ:) massa olika band som spelade, va fett kul och de va ett speciellt band som vi ville se där, Blowsight heter dem! video orkar jag nog ladda upp på youtube imorn efter skolan! vi va där iaf typ mellan 18-00?:P  åkte hem fröööööööös ihjäl typ.. Fick iaf ha Niclas tjocktröja och han min 'gay-kofta' haha tack:)






väl hemma så la vi oss och tittade på tv ett tag, somnade vi och jag vaknade sen vid 5tidenJossan kom hem från jobbet, hade tydligen legat och gnuggatmina ögonbryn jätte länge då enligt Jossan och Martin hahaha jag kommer knappt ihåg det men ah jag gör konstiga saker när jag är halvvaken.. säger konstiga saker också.. well that's me!




Well baby,
I can do it for free!!


freeeeeeeeedag hela veckan *oh I wish..*

I fredags så låg jag och soooolaaaade hela förmiddagen!!jävla fint och varmt väder det var, men självklart brääändeee jag mig som faan!! haha efter att ha solat i ungefär 5 timmarduscahde jag mig och så vi grillade hyfsat god mat, sen åkte jag till Älvsjö.

Saaaft, Tom&Jerry kex och ett äpple till lunch(Y)


Min lydiga hund Diva som inte äter upp kexen ens!! duktig flikka!
lite kul att en svart 'långhårig' hund ligger mitt i solen i typ 3timmar med mig också^^,



där Martin och Niclas står och väntar på mig, och innan jag ens hinner krama om Niclas så säger han skrattsamt: Hahahah faaan va rööd du är!!
ja men tack niclas, exakt de jag ville höra;)  *NOT*

Så gick vi hem till dem, satt ute på gården och grillade med Jossan och Maria också, det var trevligt:)
så gick vi in, vettefan vad vi gjorde asså? serri, ingen aning!!:o la oss ganska tidigt tror jag, mysigt va de iaf:)<3


Du sa att det var vinden som viska,
men det var din ljuva röst i mitt öra.. 

blow

Har suttit i skolan ni i lite mer än en timme.. har ingen lektion fick jag veta när jag kom hit.. suck!
Hade kunnat va med lilla pojken i mer än en timme till juuue..

Mötte iaf upp Ceder på tåget i Karlberg, sen köpte vi subway:) muuuums!

Nu ska vi snart gå till Näckrosen någonstans och ha idrott, självförsvar typ:) de blir kul, så man kan slå ner nån jävel som vill hoppa på en typ;)

Skriver om helgen å så när jag kommer hem senare idag:)



Oh darling you make me feel
sooooo beautiful!!

S#T S#T S#T S#T

men åååååååååååååh suuuuuuuuuuuck!!!!
jag orkar fan inte... varför ska de va så jobbigt för? fuuuuuuuuudge!!


Va på praktiken idag iaf.. fast jag mådde ritkigt jävla dåligt.. stog där med typ feber, helt blanka ögon, ont i halsen å helt täppt i näsan så kunde inte andas, hade en kund, fett bratig, blingbling klocka, rosa skjorta, svart lack skor och DG jeans.. haha! snygg blev han iaf:)

sen hem, alla kläder hade kommit, men va typ inte ens glad över de.. provade allt men kände mig bara ful å äcklig i allt.. orkar ingenting, har skrikit på mamma och pappa, vart riktigt grinig och bara fan!

ledig imorn, får se om man ens orkar gå upp ur sängen.. men folk kan väl se till att vara lite mer positiva mot mig när jag iaf försöker fast jag egentligen inte är de?


This is my last breath,
this is were I stay..


folk i mitt liv

blääh!! Blev sjuk igår typ.. va hemma från skolan, beställde hem kläder åt både mig och mamma, kommer förhoppningsvis imorgon eller på fredag annars i början av nästa vecka:D

Satt ute i solen, fick solexem/utslagsvennig som jag e.. fuck it! Sen åkte jag och mamma å handlade på Ica Maxi i Sollentuna, höll på att frysa ihjäl därinne!!:O shit mannen..


Hem och lagade mat, supergoda små baugetter med pesto, grillad kyckling och mozzarella ost på :D mumma!
Satt ute och åt de i solen, sen blev de att titta på tv och chilla sen lägga sig och sova, sov absolut iiingeee bra! hemska jobbiga drömmar å allt sånt bläh.. dåliga vanor tillbaka så fort jag sover själv;(

Imorse vaknade jag och kunde typ inte andas.. gick upp å sa bara till mamma att jag e hemma idag igen, gick å la mig sen väckte mamma mig vid 11tiden, gick upp då, tog lite mediciner, nässpray osv.

fick ett brev hem idag från Sollentuna Sjukhus Specialist Avdelning.. fick en ny tid för gastroskopi då jag får narkos, dvs blir helt nedsövd denna gång eftersom förra gången gick det inge bra! Så det blir Torsdag 10e juni.. blir ju kul.. dagen innan skolavslutningen, menmen!

Lagade sedan jättegod mat, Tigerräkor med äpple, sambal olek, sweet chili, purjolök och lite gott med pasta! blev gaaaaaaaaaaaaaaanska starkt men gott:)

Sen har jag bara tagit det lugnt och försökt att bli frisk utan framgångar.. haha! Imorn blire praktik, måste tagga:)
och på fredag är jag leeediig:)



Om jag får en andra chans,
tar jag den precis som allt annat!

åååååååååååh vi e aaaaaaaaaiiiiiiiiiiikkkkk!!!!!!!

oooooooh yes!!! Idag va man ledig! Heeeelt underbart:)

har bara solat, chillat, glassat, segat och så i solen på baksidan, sen så åkte jag iväg med min bror, Tim, Robin till Solna och Råsunda! mötte upp Jerker, Ladan, Chrille och Simon typ.. galna snubbar de där.. haha!

Blev nertrampat TVÅ gånger när det blev mål.. och ganska ihoptryckt, lite ihjälklämd och påhoppad!! Men de e väl sååå de ska vaaanorra ståååå, kommer inte ha någon röst imorn heller, min hals gillar inte att sjunga/skrika i 2-3 timmar;/


flippa bha nu kör viii!!


Bror är redan brun som en jävla pepparkaka..


Naken-snubben, Lång-Tim, Robin och jag:)


gaaalet skön stämning var det!!



sjääääääääälvklart
vinst med 4-1 sååå jälva underbart!!!!! va 21084 pers där:) (Y)
En video kommer imorn tror jag:)

                                                                   För du är underbaaaaar!!


in a couple of hours! ;D

jaaaaa i fredags så åkte vi iväg å röjde satan.. höhö ne de gjorde vi inte:) haha hade ganska kul på pendeln iaf. eller ah iaf jag och Micke! hhaha skratta så jag grät.. och tågchaffisen "Stoppa in den där innan du kliver på tåget!!" haahahahahha!!!



Fina Martin och jag:)


Åsa, Niclas och Micke;D


Jag försökte pose'a fint men Micke förstörde allt med sitt fula fejs:D hahaha

Sen i Lördagschillade vi och fixade oss tills jag och Niclas åkte till hans Mami med familj och grillade! Riktigt härligt sommarväder!! Galet najs! underbar kväll där enligt min åsikt:)


Niclas tyckte jag skulle offra mig för bloggen med den här bilden -.-


Deras sööööwta misse Mimmi, som hårade som fäään:)

Sen åkte vi tillbaka till Älvsjö och deckade i soffan vid 1tiden med kläderna på å allt... jooobbigt, men vaknade vid 3 då blev de lite bättre:)

Så igår sööööndag så åkte Martin och Niclas iväg med Tommy och kollade i villan i Vidja, som dem ska flytta in i i sommar typ:) då chillade jag och Jossan bara och tittade på tv, sen kom dem tillbaka, då somnade jag och Niclas i soffan i någon timme, så lagade vi mat för Jossan&Martin va på en foto-grej i stan, och precis när vi lagat klart å skulle ätaringer dem och säger att vi ska keka på kinarestaurang istället, haha! så blev att ta sitt pick och pack och dra:)


Mumsig maaat!


Martin är lite speciell men vi gillar han ändå:) *klappa på*


Niclas är lite speciell han med.. och har ett långfinger lika lång som öhm..

Fick inte en enda bild på Jossan från hela helgen btw!!:o typ alla andra har massa bilder -.-

Helgens lååååååt lätt!!




Vi ska hooka upp med truppen,
Skaka göt på något spot!

2-3 veckoooooooooooooooooor!!

Jahadåååå! skriver om resten av helgen imorrn typ, ska sova nu är lite tröttis typ:)

men måste bara lägga in denna bildPutte! som vi ska hämta om 2-3 veckor:D:D:D:D wiiiie!!!!
han är så jävla söt och jag ska prova ha han först i 2-3 veckor och se om han passar in i våran 'flock' sen så jävlar har jag en egen chihuahua(A)




It's enough,
enough by now!

har du glöööömt? nedå!:)

shulululuuee :)

Igår så åt jag asgod frukost ute på  baksidan och chillade ett bra tagg, städade igenom halva min garderob typ! tummen upp för mig!

Sen blev det typ stress, duschade, fixade mig som fään och åkte iväg till centrum med Jenny och Collo och i centrum mötte vi upp Anki och Jossan, my homies:)

Där så kollade vi runt i massa affärer, jag köpte en kofta för ovanlighetensskull.. öh hehe!
Collo köpte nån tröja också fast Jenny var fast besluten om vilken han fick köpa och inte.. herregud jenny:D hahaha!!

Sen åkte jag direkt till min moster och mina kusiner i Solna, klippte Jossan där, åt lite Tacos och hade trevligt, sen åkte jag till Trångsund, va med Micke och Niclas, klippte Micke igen, haha och så gick vi och handlade lite maaaat åt pojkarna, så tittade vi typ på film eller nåt, har börjat tappa minnet totalt;(

Tillbaka till Älvsjö iaf och sov lite sött:) vaknade imorse av att Martin röjde satan, haha ne skoja:D Niclas alarm ringde ju typ i flera timmar men men när han hade gått till jobbetsomnade jag om:)
väckte Jossan mig vid 10-halv11 tiden nånting va, vi keka lite frulle sen åkte vi till Högdalen där Jossan va hos optikern så jag kollade runt på bågar så länge och insåg ju att jag passar i några(A)

Köpte hårfärg också, så åkte vi hem igen och färgade hennes hår och klippte henne, mktmkt fint:)
Nu har Niclas och Martin åkt iväg och handlat lite, så ska vi iväg till väsby allihopa å ha kul:)


Baby I'm thinking of you..
or your wonderland..


JAG ÄR

  • Väldigt glad och rolig!
  • Sprallig och inte särskilt lugn.
  • Alltid på glatt humör och väldigt snäll.
  • Söt och ärligt.
  • Pratglad, söt och väldigt snäll!
  • Gullig, väldigt snäll och trevlig.
  • Strikt och målmedveten!
  • Så himla söt och mitt skratt är gulligt och hysteriskt!
  • Klassens egna lilla blondie.
  • Ärlig, säger vad jag tycker, sprallig och har stor fantasi!


Sjögren tyckte jag skulle lägga till en negativ kommentar
Aaah!! Dina små jävla dampryck!


flashbacks

Hmm idag då.. fick åka tåg med Linos och Tim istället för Ceder låg å sov, haha:D

kom till skolan och gjorde provet, klarade de galant tror jag(Y) sen hade vi lång rast, sen gjorde vi typ  en 'lek/övning' där vi skulle säga typ en positiv mening om varje person i gruppen, haha när jag läste upp mitt papper för mamma och min mormor idag efter skolan så skrattade båda dem och sa: hah tänk om man kände den Linnea!

snälltsagteller?;/neeee

Aja åt lunch på Del Fornaio, äcklig sallad.aaaaasnice väder! åkte hemåt, lökade sönder på en äcklig buss, väl hemma så fikade jag med mormor och mamma, somnade i hammocken idag igen i solen! så jääävla nice, vaknde sen när mammas kompis och dotter kom, så klippte jag dem:)

sen grillade vi och snabbt fixade oss och åkte till Uppsala, lämnade Rabbe där och hämtade hem Hubbe:) gullisen dååw..

Väl hemma blev det att kolla på hockeyn! hhahahah Finland utklassade USA haha så jääääääävla nice!!! Fast usa's mål i sista 2 minuterna av 3e perioden va fan ett snyggt mål! men men go finland:)

Sen har jag nu bara chillat, lyssnar massa bra musik och är typ aspepp och glad!! :) wiiie


You are my sunshine,
my air, ground and heaven!

skiiiiiiiiiiiiiiiioew

eeeeeh ja.. gick upp sjuuuuuukt tidigt imorse.. typ kvart över 5.. gick å tog en dusch för att jag kunde inte sova å jag frös.. pappa undrade vad jag höll på med typ, gick i sömnen eller nåt? haha

åkte till skolan, hade svenska, haha då vi snackade om DIALEKTER och SOCIOLEKTER då vår lärare är från typ hälsingland eller nåt? å pratar lite kul, så säger hon ju att alla vi snackar sthlmska men alla lite olika, sen pekar hon ut mig och säger att jag pratar mest sthlmska.... för att jag pratar GNÄLLIGT?!!! vaaaaaa ahahahahah hela klassen garvade hahaahah de va ju en bra komplimang man fick?? xD

sen hade vi samhälle då jag va fett på hugget, har typ blivit gamla jag nu igen:) typ glad hela tiden å flummar:D(Y)

Stannade kvar lite i skolan på lunchen å kollade roliga videos på youtube å jag skrattar fan fortfarande fast jag bara ser de e i huvet:D underbaaaaart!! härligt väder va de också så jag och Ceder satt ute och kekade subway innan vi begav oss till Älvsjö, dit ungefär 7 av 32 elever åkte! så jävla starkt brudar!!:D

där va vi på en föreläsning iaf, ganska rolig snubbe men men, åkte hemåt och hade jääääääättekul på pendeltåget med att blända folk med mobilen? haha man undrar ju vad jag går på egentligen?^^

stannade med Ceder i centrum och kollade i affärer och shoppade lite:D köpte ett svart basic linne och ett vitt linne med häftigt tryck på:) haha provade typ tusen tröjorgina men alla satt ju saaaaaaajk anitngen långa så de ser ut som sjukhuskläder eller så e dem bara fula.. fudge!

Pappa hämtade mig iaf och vi handlade lite på ICA (som förövrigt är snobb mataffär enligt människor ifrån rinkeby och blåa linjen som tycker man ska handla tyskfårpung från lidl och bli förgiftad istället:))

sen åkte vi hem, jag somnade i sooooleeenbaksidan i hammocken!! så jävla skönt:)
grillade vi, åt ute för första gången, värsta vädret å allt, sen chillade jag lite tills jag gick ut å sprang med Jakob:)

vi va ute i 1h och 15min :) bra jobbat för oss liksom! haha blev roliga samtal^^,

Sen hem fort, bänkade mig framför tv'n och hockeyn! skönt att vi vann ändå men faaaan vad dem spelade dåligt.. sämst! frankrike borde ha förlorat större.. men men dem va väl bara snälla å lät dem göra 2 mål:)

så blev de desperate houswives och hembakade sim sala bake Croassainter :D muuums!

Det men älskar på riktigt,
älskar man för alltid..

i don't need to

Hmm.. i lördags så åkte jag dirket och mötte upp Anki och Pontus efter ett JOBBIGT JÄVLA SAMTAL MED EN JOBBIG JÄVLA PERSON!!! (vet att du läser de här så fuck you!) , handlade lite kek, drog sen hem till Pontus, jag och Anki satt med hans mamma och lillesyster och bror i vardagsrummet och åt chokladpudding och tittade på tv medans han själv va på sitt rum å va lite osocial.. sen gick vi upp och tittiade på fotbollen med han:D Barcelona vann med 3-2:D:D:D:D yeeey!!

Sen så åkte jag hem, proppfull buss.. kände hälften -.- fick ju sällskap iaf:D sen hem.. försöööökte verkligen hålla mig vaken.. somnar 15 min innan jag ska gå å möta niclas  vid bussen.. hade ljudet avstängt och han ringde mig å smsade men jag sooov, så vaknade av att han kastade en innebandyboll på mitt fönster hundarna började skälla typ^^ haha sen så va vi vakna ett tag iaf..

sen i söndags va vi typ hundvakt.. men sov väl tills min pappa kom hem ändå, sen så åkte vi till Trångsund, mötte upp Micke där, drog till Oasen, träffade Niclas mamma och låtsaspappa, där vi kastade lite pil.. ööh ah jag är ju jätteduktig, en karriär jag lätt borde satsa på;) aight?
Sen kom Tommy, körde oss till 'centrum' handlade kebab, mötte upp Martin och Jossan, sen hem till Tommy igen, där klippte jag Micke, sen blev de så att jag stannade där och sov kvar:)

spännis?:E


Blev liiite sen kväll kanske.. för niclas och micke iaf^^ menmen, upp imorse, iväg till skolan och hade meningslös samhällslektion, sen idrott då vi hade Cooper-test haha jag sprang med Anna vi klarade iaf 5varv^^ wohoo dvs 2km på typ 13 min:)

Sen spelade vi fotboll och jag gjorde 5mål, woho vilken talang jag har, i innebandy gör jag bara självmål haha:D


Vidare hemåt, kekade lite mat, chillade lite tror jag, tittade på Håkans bar och Svenska hollywood fruar med mami och papi, haha sen typ chiiill, nu är jag pigg igen å kan inte sova.. men ska lägga mig och titta på scrubs:D upp halv 6 imorn... underbaaaaaart..


Du kan bli mitt lördagssnacks,
ner på knä och gör mig P-PP-paaaang!!

hehe sorry

ojojoj har inte gjort ett riktigt blogginlägg på en vecka.. känns inte okej liksom!

förra helgen va jag i älvsjö hela helgen iaf, va väldigt trevligt och mysigt:)

I måndags va vi typ lediga från skolan:) galet nice, gick hem till min mormor och åt lunch, gick hem, sen ut och sprang och det var typ ashärligt!! tills jag var tvungen att stanna i skogen och spy..?

 sen när vi åt middag så skulle jag skaka juice paketet (typ någon tvångstanke jag har att skaka den först) så såg jag inte att korken redan var av, så jag häller ut halva juicen på mamma och på bordet! hahaha jag typ skratta jätte länge medans mamma va smågrinig över att jag hällde ut de på henne, men hon fattade ju att det inte var med meningen^^,

sen i tisdags i skolan hände väl inte så mkr mer än att vi hade hål i 3h och 20 min.. underhållande i solen iaf:D vi åt en god sallad på Food wise och sen satt vi ute i solen och schtekte, sen hade vi frisör, dvs massa onödig tråkig teori.. har ju fetaste provet på onsdag i hår&färg men klart jag kirrar MVG!! Åkte hem, va hemma en stund sen åkte vi och hämtade Niclas vid stationen, sen gick vi på en långpromenad:)
sen typ tittade på Desperata hemmafruar och sånt va. kommer typ inte ihåg mer vad vi gjorde.

I onsdags så hade vi halvdag, Jenny kom till mig på morgonen eftersom hon har vart i spaninen en vecka, och Niclas stannade hemma hos mig hela dagen och va typ hundvakt^^ så hade vi iaf en 5:e klass på besök som vi skulle fixa i håret, fick en tjej som hette Fanny, klippte hennes hår sen typ lockade de och hade i massa glitterspray, och typ Anna hade 15killar runt sig som ville ha massa olika färger i håret, hahaha det var underhållande:)

Åkte hem, mysade lite med Niclas, sen typ åkte vi och köpte pizza. ööh.. vettefan sen asså typ.. när Niclas hade åkt hem iaf så gick jag en superlångpromenad med Jenny och Collo, haha alla vi tre pratade i munnen på varandra! shit..

I torsdagspraktiken så va de lugnt och jag va typ själv i salongen 1.5h tills jag gick på lunch med Sjögren och Sara, vi åt GIraff, ovanligt va?;) vi åt det i en mysig park:) (bilder kommer sen)

 

Sen hade jag en kund klockan tre som jag klippte, det blev superfint, emn hon var parfym allergiker så jag fick inte tvätta hennes hår med schampo och balsam..? knas
Sen en tjej halv fem som jag färgade håret på, blev kanonsnyggt det med:)
och hon sa såhär typ:
hon: asså ta det här positivt, men du ser ut att vara äldre än 19, för visst är du det?
jag: nee.. haha jag fyller 18 i år.
hon: vaaaa? oj shit, du ser ut att vara typ 21-22 haha man ta det positivt:)

ja det var kul att höra:) vissa tycker ju att jag ser ut att vara typ 16 men hallå0? men de e ju typ för att jag e kort? använd synen -.-

Kooooolla va söööööööt 8)
     Maddes lilla vovve Pink som oftast är på praktiken:) 

Sen påväg till tåget så går jag förbi två killar i 25-30 årsåldern som glor som fan på mig, så säger den ena:
Haha man skulle ju inte direkt banga! *pekar på mig*

hahahaha det var skrattretande:)

Väl hemmakekade jag med min bror och pappa, tittade på film och snackade skit typ. länge sen jag träffade min käre bror;(

somnade på tok för sent återigen.. och skulle upp supertidigt igår fredag.. men men iväg till skolan och hade lite kul på tåget.. ööh haha!

Hade dubbel lektion i svenska.. suuuger puuung! sen kom Jenny och var min Brudbröllopsmodell:) blev aaaaaasfint!!! fick MVG :D:D:D:D wohoo jag är så jävla bäst! :)
(bilder kommer sen)






Åkte hem, bestämde mig för att inte åka iväg med mamma till örebro/borås&skara i helgen.. utan åkte till Niclas istället, eller ah vi var hemma hos Tommy, chillade lite och tittade på massa filmer:) jag deckade pangbom i soffan typ vid 3? ja.. nu sitter jag här medans grabbarna jobbar i badrummet och Micke sover tror jag..? hur han nu kan det i detta oväsen.. yey! tråkigt äckel väder och jag vill ha sol!

Får se hur resten av helgen blir:) Nu ska jag lägga mig i soffan och chilla lite och vänta på Niclas:)



You don't know..
nothing at all!

88-89-555

Ja.. ehm.. typ många roliga grejer som hänt senaste dagarna men har fan inte hunnit blogga:o nu blire sova för hela slanten... gaaaleeet trööööt å fryyyseeeeer ;( praktik imorn! TAGGA MED GIRAFF SJÖ-SAR

Learn from other and don't make the same mistake twice! 
Everyone deserves a second chance...

ehm ah precis

hade tänkt mig att blogga nu ikväll meeeeeen.. kom hem typ vid halv10 från älvsjö, har vart där hela helgen, men är typ gaaalet trött nu, har huvudvärk och konstiga blåmärken på kroppen..??!:o
så bloggar imorrn istället. pussva

nattinatti!<3


RSS 2.0