kontraströntgen

Jaha då var det avklarat! skönt!!

började med att mamma skjutsade mig till Löwet, lämnade mig där och dem va såklart sena så fick vänta 20 min, sen skulle jag dricka 200ml i halvtimmen i 2timmar, alltså 800ml efter det skulle jag dricka upp resten, vilket var ungefär 400ml..

Smakade ganska konstigt.. smakade som AVSLAGEN LOKA.. eller typ vatten med både socker och salt i, och lite konstig konsistens.. och det var typ ljummet:S

Sen fick jag lägga mig på den konstiga 'sängen' sen åka in och ut genom maskinen, andas tungt, andas fort, hålla andan osv osv..
Sen stoppade dem in kanylen i armvecket, fast jag bad henne att stoppa den vid handen där jag hade i måndags.. men nej..

sen sprutade dem in kontrastvätskan och hon sa innan att de brukar kännas varmt, de kan kittlas i armen och de känns som om man kissar på sig..

japp de stämde! blev iskall i handen, varm i armen, varm i ansiktet (kändes som om de svällde upp och blev akut illamående) varm i hela magen och på benen, kändes mkt mkt riktigt som om jag kissade på mig..!

sen in och ut genom tunneln flera gånger, andas normalt, hålla andan och allt de där, sen va de klart efter 20-30 min:)




Beställde annars denna telefon idag:D Sony ericssons nya Vivaz !! wohoo får den nästa vecka:D

Kul och spännande,
Rock'n'Roll!!

pokerface

mhm... ingen bra sömn fick jag i söndags natt inte.. vaknade vid 03:15 av att jag hade ett anfall..
 så jävla ont och paniken man drabbas av.. så jag ringde till mamma, så hon kom in på mitt rum på direkten och så tog jag medicinen sen åkte vi in till akuten på Danderyd..

Väl där så fick jag ett akutrumkirurg avdelningen på en gång, sen tog dem prover.. klämde, kände och lyssnade på hjärta, tog puls, blodtryck och alltmöjligt.. sen kom dem efter en halvtimme med dropp och kanyl..

(väldigt fint blåmärke jag har där nu)


blev inlagd på samma avdelning som förra gången;(
Väl där så togs det fler prover, kolla om jag hade feber osv.. och har jag inte nämnt hur mkt jag älskar sjukhuskläder?^^

sen så kunde jag inte somna förran typ halv6 på morgonen.. sen halvsov jag tills dem kom och rondade vid halv8 tiden, sen kom doktorn vid halv9 och då sa han att alla prover osv såg bra ut, men att vi inte kunde få någon akuttid för kontraströntgen eller så, så jag fick åka hem..?

mest meningslösaste sjukhusvistelsen ever..?
sen kom min syster vid typ halv 10 tiden för att hämta mig, så tog dem bort mitt drop och jag klädde på mig, sen skulle dem bara klippa bort "armbandet" man har på sig och skriva ut mig, då svimmar jag..?

happ så då när jag minns lite så ligger jag i min säng igen och de står en sjuksköterska och min syster där och tar blodtryck och puls med sån där maskin grej, hade lite lågt då och var blek som ett spöke sa dem?

så fick dricka ett glas jordgubbsaft och ett glas jordgubbsoppa.. mums..!
stanna e halvtimme för att se att jag mådde bra. så fick åka hem vid 11tiden..
åkte med syster till Kista, sen tog jag en taxi därifrån och hem:) aspratglad taxischaufför hahaha!

sen sov jag typ hela dagen igår.. åkte med pappa och handlade sushi:) orkade dock bara 4 bitar..
sen tog jag en lugn promenad sen en lång dusch sen halvsov jag framför tv'n hela kvällen..



Idag väckte mamma mig ganska tidigt och sa att jag har fått en tid till kontraströntgen imorgonbitti.. ska va på sjukhuset 8:20 och då ska jag sitta där och dricka kontrastvätska i 2timmar.. 2liter..
sen sätter dem in en kanyl så ska dem spruta in lite mer kontrastvätska genom armen.. sen åker jag in i en sånhär maskin typ (se bild) och de tar typ 20-30 min.. sen ska jag typ till skolan efter de och ha kunder? yey..

Plus att jag e typ jätteförkyld nu också..?
Ska gå ner nu och göra mig lite nudlar och lägga mig i soffan med en underbar träningsvärk på köpet!

Snygga flätan jag hade btw:)
 

Fell the rytm of every heartbeat!

fuuuuudge!!

iiih!!

gårdagen blev mysigare och mysigare efter allt=)
Va hemma hos Collo med typ, han, jenny, franc och typ 5 andra dudes^^

Idag vaknade jag ganska tidigt och Franc behövde inte släpa mig ur sängen!
haha, sen åt vi frukost sen försökte få tag i jenny och collo men dem svarar ju ALDRIG!

så vi åkte hem till dem eftersom vi skulle åka iväg till söder på Thaiboxning! men dem va typ klara när vi kom dit, och träningen var gryyyyyyyymt kul men galet jobbig också ^^

haha, fick till ganska bra lowkicks och frontkicks (försöker låta proffsig lix) så fick vi beröm och allt(A)

sen hetsade Jenny mig och typ skrek åt mig och nämnde vissa namn som jag inte direkt vill höra så jag flippade totalt och kickade så jag typ knappt kunde stå upp sen! hahah!

Påväg tillbaka till Kingbed så va de allmänt trevliga samtal om gemensamma saker osv. Sen typ åkte vi hem til Franc och chillade och åt, sen hem till Collo igen.. typ fram å tillbaka hela tiden! sen för nån timme sen skjutsade dem hem oss hela vägen:)
taaaack så mycket!! <3



Sen har jag bara tittat på film och sitter nu i min sköna säng å ska snart sovaaaah!! har ju tagit X antal powernaps idag! underbart!

Right now I just wonder where you are..

ååååååh

alåhaaaa

Igår va de rätt tråkigt i skolan, hade brud eftermiddagen och då gjrode jag typ ingenting.. otroligt nödvändigt!

åkte hem och hann typ göra lite saker innan vi åt sjukt god mat:) sen tittade jag på Let's dance finalen! wohooo va så sjukt trött så jag orkade inte ens åka iväg och umgås med folket ^^


idag har jag bara fixat mig, tittat Jennys innebnadylags sista match:) jenny spelade inte som vanligt;) hahaha dem vann iaf med 5-2 mot aik :) mkt bra!!

Sen fick vu skjuts av Jacob&Anders hela vägen hem till Collo:) här sitter vi nu, har fixat jennys hår och de e bara chill:)
imorrn blire bambampowpow kul:)


Because we are! 
just something!

Oulli Boulli!

Jadu, jani, folket!

Idag har jag vart på praktiken, allt va jätte bra förutom att jag råkade missfärga deras handdukar.. :/
men jag trivs så sjukt bra där!! :) Åt god GIraff mat till lunch också som vanligt;) raaawr

Sen åkte jag hemåt, stannade och handlade med mamma, sen hem och åt, gick ut på en halvlång promenad sen ett yogapass 80 min! känns härligt i efterhand:)

Imorgon blir det nog chill i skolan! underbart, sen vet jag inte riktigt vad som händer=)

There's no halo aroung my head, no!
There's no angels in here..

bebis..


right now it's killing time!!!

Igår i skolan hade vi ju vääärldeeens svåraste prov i svenska.. eller? haha nej! klarade de galant:)
samhälle skrev jag och Ceder om Olof Palme's mord sedan lunchade vi suuuushiiii!! :D

Hade frisör sen, Kort fest-frysir.. och vi fick en varsin docka och vi fick göra som man ville!
 när jag var klar och nöjd kommer dock min lärare och säger att såhär kan den inte se ut blablabla!! och blöter ner hela min frisyr så jag var tvungen att göra om..
whine-kärring! så vi började typ bråka och jag blev helt jävla lack..

såhär såg den ut
  

aja hem till min syster sen och sov där, galet nice att få vara själv!
Men inte lika kul att varmvattnet försvann i hennes dusch efter "en kvart.." menmen!

Idag har jag klippt Ceder, mycket fint:) sen så gjorde sjögren först en avfärgning på Sara, sen la jag i en 7N i botten, 7N-V på det som var lite gult och en 7A på längderna, blev sjuuukt snyggt resultat:D men på lunchen fick hon se ut som giiiiingeeer!!! xD

Lottie och Ceder röjer med alla skrot-dockor i salongen^^


påvägen hem satt det en jätte kul kille bakom ceder på tåget, han satt först och suckade å såg jätte bekymrad ut, sen började han asgarva, sen allvarlig igen.. sen skratta han.. helt själv å han tittade inte i sin mobil eller i nån tidning eller prata med någon eller nåt... retaaaaard!!


juste! haha det brann igår på Löfströms (skolan i samma byggnad som min skola, dem är lix syskon-skolor, har lektioner där ibland och så) och det var massvis med poliser och brandbilar där, men i metro imorse stog det St:martins gymnasium i Solna! haha så ja tydligen brann det på min skola igår=)
chilla eller challa?




Ehmm.. ja vi kan pose'a!
 

Och min närvaro har blivit så mkt bättre! fett stolt över mig själv:)



As I scream, aim and fire!

oj det var ett tag sen sist..

Hmm mer än en vecka sen jag bloggade!!:o

förra veckan hände det säkert massa saker jag tänkt skriva här men kommer inte ihåg så mycket mer än aaw.. min franc (A)<3

nä men sen i fredags åkte jag ju till Norrköping och träffade Felicia:D:D åååh det var så kul, även om vi inte gjorde så mycket mer än att chilla, kolla på film och shoppa lite:) och snackade i timmar(Y)

Vi tog bara en bild, och den får ju duga fast aah.. :D


Igår (söndag) åkte jag hemåt och upptäckte att vädret i sthlm suger.. bläh!!


sen tog jag pendeln direkt till kungsängen där Franc hämtade upp mig sen hem till honom:) sen en liten snabbis hos Collo och så(Y) somnade väääldigt tidigt medans han tittade på tv, sen imorse gick han upp fett tidigt (typ vid 7-tiden) sen väckte han mig halv 10:)

Sen blev det skolan, hade en lektion.. galet värt asså!! hemåt, va med Jenny och så.. ska sussa snart.
borde ha pluggat men orkar inte! för skolan är tråkig och inte ens värd att gå i!!

So hit the floor baby,
let's let's take a chance!!

dunneliduu

typ oh got damn..!! sova!! jatack!!

Imorrn tidigt tidigt tidigt åker jag och min mamma till Avestahundutställning, fyfan;( sen lämnar hon av mig i Kungsänen hos Franc:)

Idag har varit en jävla otursdag:o och det stog i mitt horoskop att de skulle bli ändrade planer.. och det blev det fan..

missade bussen, mötte två personer jag verkligen inte ville stöta på innan jag ens hinner till Solna, där jag f*cking ramlar i slaktar-trappan.. superkul! sen kommer jag försent, och bläbläblä..
missade bussen igen ikväll när jag skulle till millan, men kände typ ne nu fan stannar jag hemma! så gick jag hem och somnade istället (Y)

ne nu blir det sova!!

I'm the princess,
be my prince?

Nollköping here I come ;D

åååh:D nästa helg blire Nollköping och träffa Felicia:D!!!! åååh e så jävla taggad så de e inte sant!!:D

'härlig' bild från 07 :o


Idag vare ju praktik, hände inte mkt där asså.. :S hahaha chillade mest;D men ah:) vet inte om jag har nånting att säga.. allmänt bläh bara:S men ändå glad:D

Would it matter if I gaved
it one more chance..?

follow me







I will show you around,                                                                                  
There's a place we gotta go!!                                  


feel the rytm!!

Jag kommer ihåg den där sommar dagen, det var underbart solväder ute.
supervarmt och jag hade fixat mig lite extra och var smått nervös och fnittrig.. du mötte upp mig vid pendeltågstationen, jag fick en isglass.
jag hade en rosa tunika och vita leggings, vi gick en lång promenad. Runt en bit vid en sjö, satt på en parkbänk. Allt var frid och fröjd, en helt underbar dag utan bekymmer när det bara var vi två. Jag spillde även glass på min tröja, haha kommer ihåg det som igår. du höll min hand, men den tillhörde någon annan..

Veckan innan det hade jag bästa kvällen i mitt liv. Solnedgång vid vattnet, glada människor. Det var sommarlov.
Ni badade och vi tittade på, vi lyssnade på musik och det fanns inga bekymmer, inga onda tankar. vi levde verkligen för stunden. Jag vill inte med den här texten få dig att tänka tillbaka och känna dig varken glad eller ledsen, arg eller sur. Bara få ut detta, och få det uppfattat för mig själv att det skulle vara en fantasivärld, en dröm som är för bra för att vara sann. Men det finns ingenting som kommer klå dem där kvällarna!

Sen gick det snett.. ingenting mer än så behöver nämnas.. vi gick skilda vägar och dem korsades igen, skildes åt och nu går dem parallellt..? nu tappade jag bort min tråd och vet typ inte varför jag skriver det här, men du är för bra för att vara sann, för dålig för att finnas, men för värdefull att förlora..

bikarbonat

haha det FUNKADE!! haha har nyss borstat tänderna med BIKARBONAT!

och dem blev lite vitare:) men ingen vidare smak;/ blääh höll på att kr'a'kas men men vad gör man inte!:D haha har intestor lust att skriva mer vad som händer just nu än att det blir kontrast-röntgen på min gallblåsa, sen en ny gastroskopi undersökning då jag blir narkos, nersövd helt och hållet.. tummen upp eller!

Hoppa hoppa!! studsa studsa!!
tyst, jag tror jag bara måste spy!!

fudge fudge fudge

suuuuuuuuuuuuuuuuuck!! det gick åt helvete idag.. fan!


noooohoooooooowhn?

Ja asså de va så va.. att.. jag va? ne..

det var gaaaleet kul igår:D pappa blev 'ganska' överraskad och skrek : VADFAAAAAAAAAN GÖR NI HÄR??!! :D

hahaa kul att se massa människor man inte sett på jätte länge och inte så ofta lix:) han fick massa fina presenter och så:) god mat vare också;) självklart hade jag lagat lite av den!

Sen så va de några som va kvar till slutet och då satt min mamma bredvid mig ganska lagom full
(och nej min mamma brukar inte dricka så har inte sett henne så på flera år)
 så haha säger min syster: mamma e full! och ler ett roligt flin xD sen så fick man höra hur min mamma va när hon var ung osv.. (Y)          fan värre än mig!!!


Kunde inte sova på hela natten sen;( bläh.. vill va frisk:o !!!

Imorse så sa jag till mamma: haha du va ju full igår!!
hon: neee inte alls.. jag var bara lite salongs-berusad.. *blinklink* HAHA MY ASS!!

annars idag har jag chillat, och just nu är Kari och Nicole här hos oss som vi inte träffat på 8-10 år!!
kände knappt igen dem:$
                      men dem kände igen mig men 'åh så stor du blivit' jotack jag har väl vuxit kankse 30 cm senaste 10 åren..? XD   hahaha
 
menmen!! nu ska jag duscha och fixa mig för om typ 2timmar kommer Katten och Råttan hit så ska vi få låna min systers lägenhet så ska vi va där och titta på melodifestivalen, skulle egentligen firat Ponta ikväll som fyllde 20 i onsdags (grattis<3) men alla vi 4 är sjuka så vi kan ju inte direkt smitta varandra mer utan vi håller ihop..:)

Am I waiting for something,
or is it just nothing..?

is this my diary..?

uuuuh ;( fick hem papper idag om Gastroskopi'n jag ska göra på måndag ;(
är typ supernervös och vill verkligen inte göra det.. menmen jag måste ju om jag inte vill ha massa ont, och det vill jag ju inte..

Igåreftermiddagen åkte jag och Jenny till Kallhäll med buss, där hämtade Franc upp oss, sen åkte vi hem till Collo. Där dem hade typ 7-10 kompisar som hade våldgästat honom bara för att dem ville träffa oss! hahaha!

Vi satt där en timme eller två typ och chillade, sen åkte vi och handlade mat, alla köpte pizza utom jag, köpte en god avocado sallad, fast åt inte avocadon xD hahaha! sen åkte grabbsen och hyrde film:)

då va jag och Jenny ensamma hemma i huset och åt och snackade skit om de, mohahha(a)
Vi "tittade" på film, sen spårade det ur!!
hahahahah tänker inte ens nämna resten här på bloggen:) RAAWR

Sen fick vi skjuts hela vägen hem:) tack så mkt franc<3
somnade
så fort jag la mig i sängen, mysigt men ensamt..

Idag som sagt fyller min pappa hela 50 år:) grattis på dig! Så på dagen idag har mormor, farmor och farfar varit här och firat honom. jag va som en död fisk, gick upp å la mig sen och somnade, sen har jag bara vart med Jenny=)


Just like the air,
it could be gone..

jajustja!!

dem har stängt av mina syrekranar;( buhu..

Kom precis hem från Temnells place, efter en trevlig halvgalen kväll.. haha! aslänge sen jag träffade de 3 j:na och BoB..

Tidigare idag har jag städat, tvättat, vart ute med hundarna, duschat, chillat å så:)

men ändå så har dem stängt av mina syrekranar;( </3
men min hjärna funkar:D för jag vet vilket pyttelitet land som ligger i Rom där the pope finns! HA!
enligt eurotrip iaf..

sen så finns de inte så mycket mer att säga gott folk än att jag s* m* t* ;(




Well well..
bedtime!!

nu e de fredagsmyyyyys!! nejuste.. de va lördag, söndag å nu måndag;(

Haha rubriken tells the what?

Nemen ah i lördags kom de små rackarna hit, vi tittade typ på film/tv? :) riktigt mysigt. Sen så 'missade' dem sista bussen och fick sova kvar här.. hahaha!

Haha tripp trapp trull på 4 pers?

vilket var "lite" skrattretande:) eftersom dem sov i en 80cm's säng tillsammans, och jag och min man i min 120 säng! ehm och till sängs gick vi vid 6-halv7 tiden, efter att alla vi typ somnat i soffan? jenny låg å babblade tills jag bad henne hålla käften, då hon vände ryggen till mig och somnadedirr..

själv låg jag vaken till klockan va typ halv 10 då jag väckte jenny.. sen så fick hon nån plur-idé om att gå å väcka grabbsen.. och även fota dem! hahaha!
C                                                     F
   

Sen när alla hade flyttsomnade jag gott i soffan i några timmar, åt mat, va ute på en jogging sväng och sen hem o tittade på hockey-finalen.

OMG!!
det var gaaaleet spännande, och sen avgjordes det i sudden!! aaaawh... jävla Canada att vinna då;( aja sen sov jag till klockan halv tio imorse tror jag.. sen åkte jag till sjukhuset, va där vid 11:10 och hade tid 11:30 men hon i receptionen sa att jag hade tid 11:00 och att jag skulle få vänta, sen så kom min doktor kl 12:00 !! och jag hade tid 11:30.. så jag va lite arg..

aja väl där inne så va det klämma å känna å blabla.. två nya mediciner också, och en skickad remiss för Gastroskopi ;( uuuuh!!!

Sen så tog de ett jävla tag att komma hem -.- men jenny 'mötte upp mig' följde med mig hem och vi snackade, hade en liten photosession.. haha VARTFAN E SOLEN Å VRF E DE SNÖÖ?!!


photosession

                   
                                    

I'm sorry but the party
is over..

RSS 2.0