söööndaaaaaagh

Jasåvadehärmedattgåupptidigtockså.. gick upp vid 8 på morgonen och raka vägen in i duschen, vi klädde på oss och fixade lite innan vi åkte in till stan, haha Martin är såååå duktig på att köra bil när det regnar ute och han vill styla i en rondell:) hahaha!

Odenplan tävlade iaf Niclas i CS igen:) de e fan kul att titta på!:O haha och lite kul när alla där inne skriker typ KOM IGEN NU BOYS!! när dem spelar och så, blir lite pepp liksom(Y)

 



hem igen vid 1tiden typ, så åkte Martin och Niclas iväg till Farsta och Vidja och hjälpte nån med nåns bil och massa grejs.. då jag och jossan satt och degade i soffan och snackade i typ 2-3 timmar sen sov jag lite också så kom grabbsen hem igen, så handlade vi middag.

Vi hyrde film också, haha jag gick med på att hyra en skräckfilm!!!!!! och så hyrde vi den säääääääämsta i hela världen! shit vilken B-film! hyr aldrig Castle freak. tror den hette så iaf, vi såg inte ens klart på den^^ somnade istället som stockar för att samla krafter inför en arbets och skoldag;)

Yes, I belive in this!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0